Nieuws

Blijf op de hoogte
10 februari 2017

Ellen wint prijs

Ellen heeft de hoofdprijs gewonnen als abonnee in de eindejaarsactie van het tijdschrift Pianowereld. De prijs is een Piano Life Saver System ter beschikking gesteld door importeur Orimex. Ellen laat het graag inbouwen in haar Yamaha C3 vleugel. Het systeem wordt ingebouwd door de firma H.P Steenhuis piano’s en vleugels uit Glimmen.

Firma Steenhuis piano’s en vleugels klik hier

Het Piano Life System beschermt piano’s en vleugels tegen klimaatschommelingen. Het heeft als voordeel dat de stemming gestabiliseerd wordt door vermindering van de werking van het klankbord. De toonvastheid wordt aanzienlijk verbeterd. Het is een bescherming tegen roest op de snaren en andere metalen onderdelen. Lijm- en viltdelen worden in goede staat gehouden en het beschermt de waarde van de vleugel vele jaren.

Firma Orimex klik hier

Pianowereld is een tijdschrift dat zich richt op de liefhebbers van muziek en de piano in het bijzonder. Je wordt op de hoogte gehouden van wat zich afspeelt op de podia in Nederland, België en daarbuiten. In elk nummer staan vele interviews, artikelen over pianisten en componisten. De artikelen worden geschreven door een deskundig team van enthousiaste auteurs. Van harte aanbevolen.

Website Pianowereld klik hier

Facebook  klik op  facebook

|